Je coach: Stef van Beek

Pas in 2007 ontdekte ik het woord "authenticiteitscoach", toen ik zocht naar een passende naam voor wat ik deed. Maar eigenlijk heb ik nooit iets anders gedaan. Mijn inspiratiebronnen zijn mijn authenticiteit en eigenwijsheid, levenservaringen, ontdekkingsreizen, inspirerende ontmoetingen, mijn geliefde, cliënten, en het filosoferen over en verwerken van alles wat ik meemaak en meegemaakt heb.

Door mijn jarenlange reizen door materieel gezien arme landen, wist ik na mijn Latijns Amerika Studies / Ontwikkelingsstudies, dat ik niet zou gaan werken in de ontwikkelingshulp-wereld. Armoede en rijkdom hebben voor mijn gevoel toch meer te maken met tevredenheid en zelfacceptatie, dan met inkomen en onderwijs. Vandaar dat ik me ben gaan richten op persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Via het coachen en schrijven druk ik uit wie ik ben en waar mijn leven toe dient.

Vanuit universele liefde werk ik samen met degene die ik coach. Met een open manier van kijken help ik jou om jezelf te zien zoals je bent en zoals je doet. Ik sta naast je en kijk met je mee, maar de verantwoordelijkheid blijft altijd van jou. Ik gun iedereen de vrijheid om zichzelf te zijn of weer te worden. Ik werk niet volgens één vaste methode voor iedereen, maar intuïtief en in contact met mijn degene die voor me zit. Wat bij jou past en wat niet, ontdekken we samen, omdat iedereen iets anders nodig heeft.

Wat iedereen sowieso wel nodig heeft om open en bewust te worden is veiligheid en "echte" aandacht, ofwel oordeelloze, oprechte en liefdevolle aandacht. Dat ervaar je hier en ik nodig je uit om jezelf ook zo te behandelen als je niet hier bent.

Wil je meer lezen over mij en mijn visie? 

Kijk op: www.globalsoul.nl

©2020 Global Soul, Stef van Beek. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin